Meetcertificaten NEN-norm 2580

Wanneer u als verhuurder of woningcorporatie de exacte oppervlakte van uw vastgoed wilt weten, meet Zogekeurd uit Geldermalsen het voor u in volgens de eisen van NEN-norm 2580. Wij voorzien u hierbij van een NEN 2580-meetcertificaat dat aan alle eisen voldoet. De meting volgens de NEN-norm 2580 is vanaf 2021 verplicht voor de marktwaardering van gebouwen en wordt tevens toegepast om de vergelijkbaarheid van gebouwen te bevorderen. Dit geldt voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. Een NEN 2580-meetcertificaat is bijvoorbeeld nodig voor het vaststellen van huurprijzen, de WOZ-waarde of voor het taxeren van gebouwen.

Waarvoor is een meting volgens de NEN-norm 2580 nodig?

Een NEN 2580-meetcertificaat geeft u de zekerheid van een aantoonbare en exacte specificatie van de oppervlakte van uw vastgoed. Met de uitgewerkte plattegronden, gebaseerd op de NEN-norm 2580, heeft u de juiste tool voor een goede en betrouwbare verkoop. Deze plattegronden kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld verkoopsites en verkoopbrochures. Het inmeten kunnen we ook efficiƫnt combineren met bouwkundige keuringen en energielabels. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij staan u graag te woord. U kunt kiezen uit het opmeten van het bruto- of netto-vloeroppervlak (BVO of NVO), het gebruiksoppervlak (GO) en het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO).

Vraag een offerte aan

Wilt u een berekening van de oppervlakte van uw vastgoed laten uitvoeren op basis van de NEN-norm 2580 en een nauwkeurig NEN 2580-meetcertificaat ontvangen? Vraag dan een offerte aan en geef hierbij een inschatting van het vloeroppervlak. Vervolgens maken we graag een afspraak met u. U bereikt ons via het telefoonnummer 088 244 01 44 of het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bekijk ook onze andere diensten, zoals opleverkeuringen en EPA-keuringen.