Specialist in meerjarenonderhoudsplanning

Laat een MJOP of MJOB (een meerjarenonderhoudsplanning of -begroting) opstellen wanneer u wilt dat uw gebouw in topconditie blijft. Door deze meerjarenonderhoudsplanning en -begroting weet u exact waar u aan toe bent. Vervolgens kunt u deskundige bedrijven inschakelen die voor u het onderhoud uitvoeren. Bij Zogekeurd in Geldermalsen geven we u precies aan wanneer het onderhoud moet plaatsvinden en welke reservering daarvoor nodig is.

Hoe werkt het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)?

Aan het begin van de meerjarenonderhoudsplanning inventariseren onze inspecteurs de conditie van alle onderdelen van uw gebouw. Vervolgens krijgt u een uitgebreid plan met de benodigde reserveringen en maandtermijnen voor de komende vijftien en dertig jaar. Elke vier tot vijf jaar wordt het plan vernieuwd, waardoor u weer de zekerheid heeft van vele jaren zorgeloos wonen. U ontvangt twee plannen in pdf-formaat, met daarin alle reserveringen voor een periode van 15 en 30 jaar. Ook ontvangt u daarvan twee Excelbestanden met alle hoeveelheden en reserveringen. Als laatste ontvangt u van ons de O-prognose-software (bijvoorbeeld Twinq) voor uw VvE. Zo heeft u alles in handen voor een goede reservering en een goed technisch beheer. U kunt door ons in heel Nederland een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen die aan alle eisen van een goede MJOP voldoen.

Ontvang 75% subsidie

Wilt u een duurzame of groene MJOP laten opstellen? Heeft uw gebouw bijvoorbeeld veel achterstallig onderhoud? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de SEEH-subsidie die kan oplopen tot 75%. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het opstellen van een duurzame MJOP door ons een e-mail te sturen. Geef hierbij ook het aantal en de typen gebouwen door.

Lees onze brochure

Heeft u interesse in een voordelige meerjarenonderhoudsplanning? Lees onze uitgebreide brochure door of bekijk een voorbeeld van een MJOP. Zo krijgt u een beter beeld van wat wij te bieden hebben en hoe we de MJOP opstellen. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 088 244 01 44. U schakelt ons ook in voor andere diensten, zoals een energiebesparingsonderzoek en een meetcertificaat volgens de NEN-norm 2580.