EPA-keuringen

  • Eigen inspecteurs
  • Landelijke dekking
  • Lage prijzen met snelle service

EPA-keuringen worden uitgevoerd om gebouwen van een energielabel te voorzien. Sinds 2008 is het energielabel verplicht bij onder meer nieuwbouw, de verkoop en verhuur van panden. Als specialist in EPA-keuringen informeren wij u graag over de kosten van een EPA-W- of EPA-U-label. Wanneer u ons inschakelt om een energielabel op te stellen, profiteert u van onze kwalitatief hoogwaardige en efficiënte dienstverlening. Ook de lage kosten voor onze EPA-keuringen zijn een groot voordeel voor u, ook wanneer u als zakelijke opdrachtgever een EPA-U-label aanvraagt. Ontdek de mogelijkheden bij Zogekeurd in Geldermalsen!

Bekijk ons aanbod keuringen

EPA-keuringen voor woon- en utiliteitsfunctie

Wanneer u een woonhuis verkoopt, is het verplicht om een energielabel aan te leveren. Het is immers belangrijk dat er voor (nieuwe) eigenaren betrouwbare informatie beschikbaar is over de energiezuinigheid van een huis. EPA-keuringen worden vaak ook door de kopers van het huis uitgevoerd, zodat zij op de hoogte zijn van het actuele energieverbruik van hun woning. Zogekeurd stelt uw energielabel op voor € 269,- inclusief btw en hanteert de hoogste kwaliteitseisen voor onze dienstverlening. Ditzelfde geldt wanneer u een EPA-U-label door ons laat vaststellen tegen lage kosten. Bekijk de tarieven, vraag een offerte aan voor onze EPA-keuringen en wees direct op de hoogte van de kosten voor uw EPA-W- of EPA-U-label.

Neem contact op

Ontdek onze diverse diensten

Wilt u bijvoorbeeld de oppervlakte van uw vastgoed weten? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een meting volgens de NEN-norm 2580. Ook voor verschillende bouwkundige keuringen, zoals de NHG-keuring, schakelt u ons in. U bereikt ons via het telefoonnummer 088 244 01 44 of het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij beantwoorden graag al uw vragen.