EED Energie Audit voor grote bedrijven

Grote ondernemingen in Nederland zijn verplicht om een energie-audit uit te voeren. Deze diende op 5 december 2015 gereed te zijn. Deze verplichting volgt uit de Europese Energie Efficiency Richtlijn (EED Energy Efficiency Directive) die de Europese Commissie in 2012 vaststelde. Hoe kunt u aan deze audit verplichting voldoen? En belangrijker nog: welke voordelen brengt de energie-audit met zich mee

Als u Zogekeurd inschakelt om de energie-audit voor u uit te voeren, kunt u rekenen op een helder en gedetailleerd overzicht van het huidige energieverbruik in uw onderneming. Daarnaast een concrete lijst met besparingen die u kunt behalen, met kosten en terugverdientijden. Samen met u stellen we een plan van aanpak op om in de komende vier jaar een substantiƫle energiebesparing te realiseren. U krijgt dus een duidelijk verhaal met meerwaarde waar u met zekerheid energie mee bespaart.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen voor een EED Energie Audit. Geef eenvoudig uw adres door en u ontvangt snel uw offerte.

 

Waarom een EED Energie-audit?
Voor wie is de EED Energie Audit verplicht?
Krijg ik vrijstelling voor een EED Energie Audit?